ICT in de wolken de lucht in.


DSC_0089 DSC_009023 januari is op het Montessori Lyceum Amsterdam het startschot gegeven voor “ICT in de wolken”. De informatieavond voor de ouders van deelnemende leerlingen waarbij bedrijven en vervolgopleidingen goed vertegenwoordigd waren was het eerste officiële moment voor deze opleiding.
Wiebe Brouwer rector van het MLA opende de bijeenkomst in de statige kapel van het oude Jezuïetenklooster dat nu onderdeel uitmaakt van de school.
Cor de Beurs, projectleider en Eelco Dijkstra, verantwoordelijk voor de inhoud van het programma lieten hun licht schijnen over het belang van een spannende ICT opleiding voor zowel de scholen als de vervolgopleidingen en de bedrijven.
“Met je hoofd in de wolken is de sky the limit” en zal je ontdekken dat veel meer mogelijk is dan je ooit gedacht had is de boodschap die ouders en leerlingen meekregen.

De eerste werkmiddag voor de leerlingen zal plaats vinden op 5 februari bij IBM waar ook een ontmoeting is tussen deelnemende bedrijven, opleidingen en de leerlingen.

 

Related Posts